Oog
pijl
Gember
bewindvoerders & juridisch advies

Hertogstraat 1C
5611 PA Eindhoven
T: 040 2920441
Realisatie: Smallweb

Persoonlijke aanpak

Gember bewindvoering is een zelfstandig werkend kantoor dat voor u al uw zaken kan beheren. Via een aparte rekening zorgt Gember ervoor dat na ontvangst van uw inkomen alle vaste lasten betaald worden en aan u een bedrag voor leefgeld wordt toegekend.

Omdat de medewerkers van Gember een (sociaal) juridische achtergrond hebben kan een deskundig advies aangaande de steeds veranderende wet- en regelgeving, uitkeringen, (huur)subsidies, verzekeringen, kwijtschelding, bezwaarprocedures en belastingzaken in het totaalbeeld meegenomen worden.

Hoe werkt Gember !

Indien een beschermingsbewind nodig is, moet dit altijd bij de kantonrechter worden aangevraagd. Wordt het verzoek toegekend dan draagt de kantonrechter het beheer van het geld en goederen over aan een van de medewerkers van Gember.

Indien u, na verloop van tijd weer in staat bent om de zaken zelf te regelen, dan kan de kantonrechter de bewindvoering beëindigen. Een verzoek hiertoe kan op elk moment bij de kantonrechter worden ingediend.

Wanneer u of iemand uit uw omgeving geïnteresseerd is in de dienstverlening van Gember, dan kunt u zelf, of bijvoorbeeld via een familielid of hulpverlener contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met u en eventuele directe betrokkenen om de mogelijkheden te bespreken, waarna een aanmeldingsformulier aan de kantonrechter wordt verzonden. Het eerste contact is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Alleen met uw toestemming nemen de medewerkers van Gember de noodzakelijke vervolgstappen om de bewindvoering aan te vragen